Maak kennis met onze verschillende partytenten!

29 maart 2019

Partytentverhuur Westland is er voor alle feesten en partijen. Wij bieden verschillende soorten partytenten aan in verschillende maten. Zo biedt Partytentverhuur Westland partytenten aan, easy up tenten en de Après ski hut. Naast de tenten bieden wij ook partypakketen, meubilair en licht en geluid aan. Maar voor nu lichten wij in dit artikel onze verschillende partytenten toe.

Partytent Westland

De maten van onze partytenten variëren van onze kleinste maat 3×3 meter tot 8×8 meter. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte maat partytent voor u. Naast de vierkante formaten bieden wij ook rechthoekige formaten aan met bijvoorbeeld een afmeting van 6×12 meter.  Deze partytenten zijn geschikt voor een groot evenement zoals een bruiloft of personeelsfeest. Onze partytenten worden geleverd met zijwanden, zodat de gasten altijd beschut staan en geen last hebben van eventueel slecht weer. In al onze partytenten passen met gemak enkele statafels. Let er wel op dat hoe kleiner de maat partytent, des te minder statafels er in passen. In ons kleinste formaat 3×3 meter passen twee statafels en is er ruimte voor 15 gasten. Kijk voor meer informatie over de ruimte in een partytent in de beschrijving van de geselecteerde partytent.

kleine partytent wit

Easy up partytent

De voorbereidingen van een evenement of feest kunnen veel tijd in beslag nemen en stress met zich meeleveren. Kies daarom voor de easy up tenten van Partytentverhuur deze staan binnen enkele minuten. Hij is zijn naam dan ook meer dan waard. Een andere benaming van deze tent is ook wel de opvouwbare partytent. Wij bieden deze easy up tenten aan vanaf een formaat van 3x3meter, 3×4,5meter en 3x6meter. De 3×4,5 meter heeft ongeveer ruimte voor 25 personen en drie statafels. Beschikt u zelf niet over statafels en wil jij statafels huren?  Dan is dit ook prima mogelijk bij ons.

Après ski hut huren

Het opblaasbare café van Partytentverhuur Westland! Haal Oostenrijk naar jouw eigen achtertuin of gewenste locatie. Met deze après ski hut is jouw feest een gegarandeerd succes. Waan je samen met ongeveer 25 andere personen in een gezellig Oostenrijks dorp en warm je op aan de zogenaamde open haard of huur een heater. Deze après ski hut staat binnen 10 minuten. Maak jouw feest nog leuker door het huren van een sneeuwmachine en organiseer jouw eigen Tiroler feest.

 Après ski hut opblaasbaar

Organiseer jij binnenkort een feestje of ben jij toe aan een feestje? Dan weet jij nu precies waarvoor je bij ons terecht kunt! Kies jij voor de partytent, easy up tent of voor de Après skihut?  Wij vinden het erg leuk als jij een foto naar ons opstuurt of een recensie schrijft over onze hulp.

Veel plezier!