Complete actiepakketten voor een feest? Bekijk de mogelijkheden

18 december 2020

Ben je van plan om volgend jaar een feest te organiseren? Dan ben je bij Partytenthuren Westland aan het juiste adres, wij denken met je mee! Wij hebben namelijk een divers aanbod aan complete actiepakketten voor verschillende formaten aan feestjes. Daarnaast ben je ook voordeliger uit omdat er in het pakket alles zit inbegrepen om het feest tot een succes te brengen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Maxi dinerpakket

Als je een feestje geeft waarbij je gasten ook blijven dineren, dan is het maxi dinerpakket de ideale keuze. Dit is een compleet partypakket dat alles bevat wat je nodig hebt. Er zit onder anderen een partytent van 3 bij 6 meter inbegrepen, wat zorgt voor genoeg ruimte voor zowel je gasten als de benodigde spullen die je erin wil plaatsen. Wat zit er nog meer in het pakket? Een mooie buffettafel en 8 klapstoelen, een Patioheater zodat het lekker warm blijft in de partytent en niet te vergeten feestverlichting om een gezellige sfeer te geven. Bij interesse bekijk je hier het Maxi dinerpakket.

Maxi feestpakket

Organiseer je binnenkort een feest voor de buurt? Kies dan voor het Maxi feestpakket. Met dit alles-in-een pakket heb je alle benodigdheden voor een succesvol feest. Zo zit er onder andere een partytent van 4 bij 4 meter inbegrepen. Een grote partytafel, 2 statafels en 6 meter aan feestverlichting. Wat dacht je van muziek? Zelfs een geluid set zit erbij. Dit alles om een feest tot een succes te brengen. Bij interesse bekijk je hier het Maxi feestpakket.

Verjaardag pakket

Wie is er binnenkort jarig? Wij hebben speciaal een feestpakket samengesteld voor een succesvol kinderfeestje met daarin alle benodigdheden om een leuke verjaardag te hebben. Wat dacht je van een gaaf springkussen van 4 bij 3 meter waar de kinderen uren plezier aan beleven. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een suikerspinmachine of popcornmachine. Het pakket voor wanneer je kind jarig is huur je bij ons. Bij interesse bekijk je hier het Verjaardag pakket voor het kinderfeestje.

Heb je een keuze kunnen maken uit een van deze mogelijkheden? Dat is mooi! Mocht je interesse hebben in ons gehele assortiment aan actiepakketten, bezoek onze website van Partytenthuren Westland. Bij vragen, neem gerust contact op.