Geslaagd? Deze 3 dingen mogen niet ontbreken op je feestje.

02 juni 2020

Heb je geslaagd? Gefeliciteerd! Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en misschien ben je nu bezig met organiseren van een feest voor al je vrienden en familie. Maar hoe kan je dat het beste aanpakken en welke materialen kan je echt niet missen tijdens jouw feest? Wij van partytentverhuur Westland kunnen je daarbij helpen en hebben de 3 belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet! Zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je welverdiende feestje en het onvergetelijk zal zijn! 

Partytent huren

Om iedereen uit te kunnen nodigen, heb je voldoende ruimte nodig. De woonkamer is dan meestal niet ruim genoeg, en dan wil je je tuin er ook bij betrekken. Het enige is dat je in Nederland nooit weet of het lekker weer zult zijn. Om dit risico te omzeilen, kan je het beste een partytent in de tuin zetten. Zo weet je zeker dat al je gasten droog kunnen staan en kunnen genieten van jouw feestje. Maar wat voor partytent kan je huren? Wij hebben verschillende partytenten in ons assortiment die in elke tuin passen. Zo hebben wij al een partytent van 3 bij 3 meter waar je ongeveer 15 gasten kwijt kunt of als je een grote tuin hebt kan je ook een partytent van 3 bij 6 meter huren waar je 30 gasten kwijt kunt. 

Muziek 

Bij een goed feest kan er natuurlijk geen muziek ontbreken. Alleen heb je daar wel een goede geluidsinstallatie voor nodig zodat al je gasten lekker kunnen dansen. Of misschien wil je jouw gasten nog toespreken en hun bedanken dat ze er zijn. Met onze geluidsinstallatie kan het allemaal en is makkelijk te verplaatsen naar elke gewenste plek. Ook wordt deze installatie geleverd met twee draadloze microfoons zodat je samen met je vrienden een potje karaoke kunt zingen en kan je door de verschillende aansluitingen je telefoon of iPod eraan verbinden.

Maxi feestpakket

Vind je het toch best lastig om te weten wat je allemaal in huis moet halen voor je feest? En zou je het liefst allemaal in 1 keer huren? Dan kan je het beste voor ons maxi feestpakket gaan. In dit pakket zit naast een partytent ook een geluid set, partytafel, feestverlichting en twee statafels. Zo heb je in 1 keer alles in huis en hoef je dat niet zelf uit te zoeken! 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!